Suggestions

Top tip - using the Genes Reunited community

Welcome to the Genes Reunited community boards!

  • The Genes Reunited community is made up of millions of people with similar interests. Discover your family history and make life long friends along the way.
  • You will find a close knit but welcoming group of keen genealogists all prepared to offer advice and help to new members.
  • And it's not all serious business. The boards are often a place to relax and be entertained by all kinds of subjects.
  • The Genes community will go out of their way to help you, so don’t be shy about asking for help.

Quick Search

Single word search

Genes Extras

Genes Reunited subscription bonuses

As a way of saying thank you to our subscribers, we have launched Genes Extras. You'll find exclusive competitions and discounts on family history magazines, days out and much more.

Take me to Genes Extras

Icons

  • New posts
  • No new posts
  • Thread closed
  • Stickied, new posts
  • Stickied, no new posts

BUG: Emoticons not working FIXED

Page 2 + 1 of 3

  1. «
  2. 1
  3. 2
  4. 3
ProfilePosted byOptionsPost Date

SylviaInCanada

SylviaInCanada Report 31 May 2011 19:56

definitely a YAAAAAAAAY



Thank you Phil and Chris!



plus I can now see the emoticons choice below the reply box in IE6 ..... and can see those emoticons in replies


but not see emoticons caused by "codes"




sylvia

JaneyCanuck

JaneyCanuck Report 31 May 2011 21:12

Not quite fixed!!!

When I click an emoticon to insert it, I want to insert it

*where my cursor is*

not at some random place in the post (which seems to be at the end of the post, or two lines down if I'm inserting it at the end of my typed text).

?

SylviaInCanada

SylviaInCanada Report 31 May 2011 21:24

and I ahve just realised that I have a paging problem


....... which is possibly caused by the fact that the emoticon box below the Reply box is too darned wide for the page!

JaneyCanuck

JaneyCanuck Report 31 May 2011 21:30

That's odd. Same width as the Add Reply box, isn't it?

It is for me. Until I drag the dots in the Add Reply box to make the $%#& thing big enough that it's actually usable ...

SylviaInCanada

SylviaInCanada Report 31 May 2011 21:38

No


on my screen the right hand edge of the emoticon box extends way beyond the right hand edge of the Add Reply Box, and even of the text boxes on the page.

In fact, the right hand edge of the Reply box is just to the left of the heart emoticon.


At least one other person has the same problem with paging



sylvia

Huia

Huia Report 31 May 2011 23:35

I wonder if those of you whose emoticons extend beyond the width of the reply box might have your type setting on a different size from that which I have. I have mine on the largest size, otherwise I need a very strong magnifying glass to read the print. My emoticons come only as far as the word 'for' in the 'guidelines for message board use' that appears below the emoticons box.

Huia.

JaneyCanuck

JaneyCanuck Report 31 May 2011 23:39

I have mine on very small size, but I enlarged it to make the page wider than the monitor, and the emoticon box just followed the add reply box width.

One of those old-IE compatibility problems? Did you try twiddling with that, Sylvia?

Why people still muck about with IE is beyond me ... :-P

SylviaInCanada

SylviaInCanada Report 1 Jun 2011 00:01

Huia and Janey,

I have my text on Medium ................... and I had no problem last night, in fact, this problem did not appear until today.

It's only since the emoticon box was added to older browsers



and I'm NOT the only one having the problem, so it isn't MY browser or server that is casuing trouble




as to why I continue with IE6 on GR ..................... Mozilla Firefox for GR (and only GR) is impossible slow in loading anything, and in navigating around the site


but ONLY on GR

I've waited 10 minutes for a post to be submitted!



I hate having to wait for things to happen ............................



My sub is due next week.



shall I or shan't I renew?


it's getting too frustrating every day, and no matter which browser I use.



sylvia

JaneyCanuck

JaneyCanuck Report 1 Jun 2011 18:01

Heh, mine isn't due for a while yet, so I have time to sit and wait. ;)

I have to say that with the halving (at least) of new ancestor-find requests, as a result of the gawdawful living relatives thing, the amusement value of the site has dropped way down.

SylviaInCanada

SylviaInCanada Report 1 Jun 2011 18:25

I have to decide by June 5


yea


nay


yea


nay


?????????




sylvia

TootyFruity

TootyFruity Report 1 Jun 2011 18:31

Sylvia who will make breakfast, I know I only drop in occasionally for coffee but Dea will waste away :-D

SylviaInCanada

SylviaInCanada Report 1 Jun 2011 18:32

:-D :-D

Huia

Huia Report 1 Jun 2011 21:15

Sylvia, you cant leave. I forbid it.

Huia.

Huia

Huia Report 1 Jun 2011 21:19

BTW Sylvia, I am on IE7 and dont have the problems you have, so perhaps it is just IE6. I am quite happy with IE7. Like you, I hate waiting around twiddling my thumbs until things load. It takes ages sometimes for me to load photos on emails or onto my new photoblog site. I have to make sure the photo does not have too many kbs or whatever.

Huia.

SylviaInCanada

SylviaInCanada Report 2 Jun 2011 03:58

lol! Huia!


It is very weird, but I think it is tied to the emoticon box.



Huai ............. we're just like dinosaurs aren't we, sticking with the old instead of moving onto the neww!





sylvia