Genealogy Chat

Top tip - using the Genes Reunited community

Welcome to the Genes Reunited community boards!

  • The Genes Reunited community is made up of millions of people with similar interests. Discover your family history and make life long friends along the way.
  • You will find a close knit but welcoming group of keen genealogists all prepared to offer advice and help to new members.
  • And it's not all serious business. The boards are often a place to relax and be entertained by all kinds of subjects.
  • The Genes community will go out of their way to help you, so don’t be shy about asking for help.

Quick Search

Single word search

Genes Extras

Genes Reunited subscription bonuses

As a way of saying thank you to our subscribers, we have launched Genes Extras. You'll find exclusive competitions and discounts on family history magazines, days out and much more.

Take me to Genes Extras

Icons

  • New posts
  • No new posts
  • Thread closed
  • Stickied, new posts
  • Stickied, no new posts

Mundia

ProfilePosted byOptionsPost Date

Marian

Marian Report 19 Dec 2013 20:14

Hello, does anyone know if there is a problem with the above site. I have been trying for several days to access it but with out success. Thanks.

+++DetEcTive+++

+++DetEcTive+++ Report 19 Dec 2013 21:20

Seems fine. Sorry

If you have been having 503 errors, that could be the result of the recent home computer upgrades to IE11. That has produced compatibility problems for some people, although no one has as yet mentioned Ancestry and its off shoots such as Mundia.

MBSG

MBSG Report 20 Dec 2013 13:11

Yes same with me but can access it through Chrome but when I do get into it I get 'Error Loading Page' for Home Page & Family Tree but other parts are ok. Can access some peoples family trees but not others. Have been in touch with them and they have answered but it still hasn't been resolved after several months!

Marian

Marian Report 20 Dec 2013 20:14

Thank you both, I think I'm going to give up. :-(

Ivy

Ivy Report 20 Dec 2013 21:16

I made the mistake of loading the IE update to version 11 at work, but a helpdesk suggested that if any site was not loading, I should use the "tools" option on the browser bar, and find the compatibility option. It should then show the site you are trying to access, and you can just tick "OK to load" or something like that....it does seem to fix the problem.

Sorry to be so vague, I'm on the home computer at the moment.

Marian

Marian Report 23 Dec 2013 21:05

Hello Ivy, thank you. I followed your advice and, hurrah I'm in. Sadly, not completely. I can get some trees up but not others. Looking at their message boards this seems to be a common problem and has been for some time but I suppose I'll keep trying. Merry xmas.