General Chat

Top tip - using the Genes Reunited community

Welcome to the Genes Reunited community boards!

  • The Genes Reunited community is made up of millions of people with similar interests. Discover your family history and make life long friends along the way.
  • You will find a close knit but welcoming group of keen genealogists all prepared to offer advice and help to new members.
  • And it's not all serious business. The boards are often a place to relax and be entertained by all kinds of subjects.
  • The Genes community will go out of their way to help you, so don’t be shy about asking for help.

Quick Search

Single word search

New Military Records

New military records

Was your ancestor a war hero?

View thousands of brand new military records, including Chelsea Pensioner records, Military Nurses, Prisoners of war and much more.

View military records today

Icons

  • New posts
  • No new posts
  • Thread closed
  • Stickied, new posts
  • Stickied, no new posts

GR not Loading?

ProfilePosted byOptionsPost Date

Barry_

Barry_ Report 22 Jul 2013 23:44

Anyone else experiencing hiccups refreshing / reloading in the last five minutes or so?

LadyScozz

LadyScozz Report 23 Jul 2013 00:42

five minutes?

is that all?

I've had problems with it for at least a week.

:-(

Barry_

Barry_ Report 23 Jul 2013 00:57

GR is very temperamental. Recently it is very often much more than five minutes. Earlier it seemed OK but suddenly it dragged out to five minutes and nothing was happening.

Sooooooo frustrating.

LadyScozz

LadyScozz Report 23 Jul 2013 01:58

I'm having problems with posting on the boards.

Not ALL the time, but frequently.

Sometimes I can't even get to the boards, I get out of the site & try again.

I try to start a new thread........ watch the blue line creeping across, sometimes that can take a while.

I try to post on a thread...... nothing happens...... I press Submit....... nothing....... I try again........ and my post is repeated! I delete the superfluous ones.

SOOOOOOOOO FRUSTRATING!!!!!!!!!!

I rarely add to my GR tree now, because it's so slow!

:-(

LadyScozz

LadyScozz Report 23 Jul 2013 01:59

No problem with the previous posting

:-D

Barry_

Barry_ Report 31 Jul 2013 01:45

GR not loading with a vengeance at present!

SO annoying!

A double whammy as

I am also experiencing a continual pop-up on my Xoom (i-pad =) from

Motor blur services which I cannot delete at all!

Anyone else heard of this?

(If I can get this entry posted!)

FOUR TIMES!!

OneFootInTheGrave

OneFootInTheGrave Report 31 Jul 2013 07:07

This happened to me a few weeks back and I reported it and below is the response I received, happened again a couple of times early doors yesterday and again this morning, when it happens I use the NZ site until Genes UK are back at their desks.

Response:-

I am very sorry for the inconvenience of the error message you are seeing. This error message displays when the server takes too long to respond and the request effectively times out. This happens mainly at times of high traffic, if you are adding to a thread that has a lot of posts or if your contact centre has a lot of messages.

We are constantly working to improve the sites speed and efficiency and keep a log of when the error messages appear to help us improve our service, so thank you for reporting this issue.

LadyScozz

LadyScozz Report 31 Jul 2013 07:21

High traffic? And where would this high traffic be? UK? Australia? Canada? Mars???????????

Sorry, I can't accept that feeble excuse.

As for the claim of keeping a log............ :-P I find that hard to believe.

:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

SylviaInCanada

SylviaInCanada Report 31 Jul 2013 07:42

had to leave the UK site about 5 minutes ago ................... got the Error message 3 times when trying to get back in.



so I'm now using the South Africa site.............. which is working just fine ................ at the moment!!

Cynthia

Cynthia Report 31 Jul 2013 08:39

I use the za site Sylvia, but I have had constant Error messages for weeks AND it sometimes seems as though the site is gummed up by treacle. :-(


I suppose we could flit between the different sites, but why should we have to??


AnnCardiff

AnnCardiff Report 31 Jul 2013 08:49

I use za but it's been a pain this morning and was a pain yesterday - not happening with ther sites, just GR :-(

Shirley~I,m getting the hang of it

Shirley~I,m getting the hang of it Report 31 Jul 2013 08:51

Multiple tries to post t a reply to one thread this morning . Got error message even when trying to change boards

Inevitably my reply multiple posted which is awkward on my I pad when trying to delete the unwanted ones